Twilight-gänget

Renesmeeinfo
Fullt namn: Renesmee Carlie Cullen
Status: Vampyr-människa hybrid
Kommer ifrån: Forks,Washington
Hobby: vara med sin familj och Jacob Black
Familj: Mamma Bella Swan-Cullen,pappa Edward Cullen,morföräldrar Renee Dwyer och Esme Cullen,farföräldrar Charlie Swan och Carlisle Cullen, fastrarna Rosalie Hale-Cullen och Alice Cullen,farbröderna Emmett Cullen och Jasper Hale-Cullen. Sen Jacob Black som i framtiden förmodligen blir hennes partner då han och hon verkar ha ett speciellt band emellan sig.
Talang:  Hon kan genom att lägga sina handflator mot en vampyr eller människas huvud förflytta sina tankar till honom/henne och hennes minnen. Även i Bellas huvud.
Smeknamn: Nessie, vilket Bella inte gillar men av vana också använder.

 

 

 

 

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer föddes i Connecticut år 1973. När hon var fyra år flyttade hennes familj till Phoenix, Arizona. Den ovanliga stavningen av hennes namn kommer från hennes pappas namn, som hette Stephen. Så istället för Stephanie så fick det bli namnet Stephenie.

Nu är hon ,gift och har tre söner. Hennes man heter Christiaan men kallas Pancho och sönerna heter Gabe, åtta år, Seth, fem år och Eli, tre år.

Stephenie säger att historien om Bella och Edward (Twilight) uppenbarade henne i en dröm. I drömmen så var det två personer som hade ett intensivt samtal på en äng. En av dom två personerna var bara en vanlig flicka. Den andra personen var en fantastiskt vacker och glittrande vampyr pojke. Eftersom Stephenie inte kunde "släppa" drömmen, så började hon skriva det till en bok. Hon började skriva från deras samtal på ängen, och sen fortsatte hon till slutet. Efter hon skrivit det skrev hon början på boken ända fram till "ängen". (Läs kapitel 13, Bekännelser - det var där hon började skriva och det var även det som var drömmen).
Hon valde namnet Edward till vampyren - eftersom att det namnet en gång betraktakts som "romantiskt". Hon säger att det var svårare att välja namnet till flickan, men till slut bestämde hon sig för Isabella - "Bella". För att hadde hon fått en tjej tänkte hon att hon skulle heta Bella.

Stephenie har än så länge skrivit fyra böcker i Twilight serien, och nu håller hon på med den femte - Midnight Sun. Hon säger att det inte är säkert om den kommer att publiceras eller inte för den läckte ut på internet.Hon säger också att hon kanske ska fortsätta med Twilight serien efter det, men i så fall kommer hon att byta berättare. Det kommer i så fall inte vara Bella som berättar ur sin synvinkel längre, utan antagligen Renesmee, Leah eller Edward som Midnight Sun handlar om.

 

 

Sant Marcus

 Alice säjer såhär till Bella när de är påväg till Volterra i New Moon:
"De firar Sangt Macusdagen idag, Sangt Marcus är ju faktiskt Marcus Volturi", eller något i den stilen. Då berättade pappa att Sangt Marcus var Jesus lärjunge. Inte så passande, som ni säkert förstår. 


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag ska lära dig något, när du hämtar grejer från mig måste du ändra lite. Tex kan du inte bara lägga in det, du måste ändra från pappa till Annas pappa.

2009-11-08 @ 19:50:27
URL: http://newmy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0